Nintendo Switch Lite - gri, cu instrucțiuni în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Consolă portabilă, pentru jucătorii care joacă și în timpul călătoriilor și deplasărilor. Nintendo Switch Lite este o versiune mai mică și mai ușoară a consolei Nintendo Switch cu butoane de control încorporate. Nintendo Switch Lite acceptă toate jocurile Nintendo Switch care pot fi jucate în modul de consolă portabilă. Acest lucru este minunat pentru jucătorii care au cea mai mare parte posibilitatea de a juca în afara casei și care doresc să se joace online sau în modul multiplayer local alături de prieteni sau familie care au deja consola originală Nintendo Switch. Ca un dispozitiv portabil în mod specific, Nintendo Switch Lite nu poate fi utilizat conectat la un televizor. Este ușor să iei cu tine jocurile preferate. Poți lua cu ușurință jocurile preferate cu tine pe consola Nintendo Switch Lite și poți juca cu oricare, care acceptă modul portabil Nintendo Switch. Dacă jocul necesită funcții de controler Joy-Con, cum ar fi HD Vibration sau camera cu detectare a mișcării în infraroșu, aceste caracteristici nu pot fi utilizate pe consola Nintendo Switch Lite. Controlerele Joy-Con (vândute separat) sunt necesare pentru a utiliza aceste caracteristici.

Pentru jocurile care nu pot fi jucate în modul consolă portabilă, un controller Joy-Con (vândut separat) trebuie să fie conectat la consola Nintendo Switch Lite. În acest caz, este necesar un dispozitiv separat pentru a încărca controlerul Joy-Con, cum ar fi accesoriul Joy-Con Charging Grip. Pentru a afla dacă un anumit joc poate fi jucat în modul portabil, consultați partea din spate a casetei de joc sau descrierea Nintendo eShop.

Conectați până la opt console la modul multiplayer
Mod multiplayer local
Jucătorii se pot conecta maximum opt console Nintendo Switch sau Nintendo Switch Lite pentru jocuri care acceptă modul multiplayer competitiv sau cooperativ.

Mod multiplayer online
Cu un abonament Nintendo Switch Online, puteți să vă jucați cu prieteni îndepărtatee sau cu jucători din întreaga lume, poți accesa o gamă de jocuri clasice NES mereu în extindere (extinse cu funcții online) și să bucuri de conținut exclusiv, cum ar fi TETRIS 99 și Voucher-ul Nintendo Switch (Voucher de joc) și multe altele!


Care Nintendo Switch este potrivit pentru tine?
Nintendo Switch Lite acceptă doar modul portabil. Puteți să o luați cu ușurință, o consolă compactă și ușoară cu controlere încorporate și acceptată de Nintendo Switch, care poate fi redată în modul consolă portabilă. Consola nu include o funcție de vibrație HD sau o cameră cu infraroșu cu detectare a mișcării și nu poate fi conectată la un televizor utilizând Nintendo Switch Dock. Ecranul este un ecran LCD capacitiv de 5,5 inchi, cu o rezoluție de 1280x720, iar bateria consolei ține mai mult în consola Nintendo Switch, dar depinde și de utilizarea software-ului. Consola cântărește aproximativ 275g.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?