Ortho Puzzle: Set de covorașe de masaj ortopedic - 3 piese, lagună

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ortho Puzzle - covor de masaj ortopedic. Un set alcătuit din mai multe elemente de puzzle conectibile. Este recomandat în primul rând pentru presopunctura zonelor reflexe ale piciorului, pentru prevenirea și tratamentul piciorului plat și pentru întărirea mușchilor și tendoanelor picioarelor și tălpilor. Alternarea suprafețelor moi și dure stimulează talpa și contribuie la formarea și consolidarea unei posturi sănătoase și corecte a piciorului. Suprafețele cu diferite modele masează talpa, stimulează circulația sângelui și întăresc sistemul imunitar. De asemenea, are un efect pozitiv asupra dezvoltării timpurii a bebelușilor, promovând percepția tactilă, vizuală, recunoașterea culorilor și creativitatea.
Ortho Puzzle este un dispozitiv medical care contribuie, de asemenea, la dezvoltarea fizică și psihologică a copiilor, suprafața covoarelor modelând inegalitățile naturale ale solului, stimulând astfel simțurile.
Acest set conține 3 elemente de puzzle de masaj diferite cu tematică lagună. Elementele de puzzle sunt lavabile, pot fi curățate cu apă cu săpun și sunt realizate din material hipoalergenic.
Material: 100% PVC. Recomandat de la vârsta de 9 luni.

Dimensiuni de ambalare: 14 x 27 x 27 cm

Accesorii: Pește puf tare, frânghii moi, crab moale.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?