Oxybag: Spiderman Premium Cool Set ghiozdan cu 3 piese

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ghiozdanul OXYBAG Premium Cool, cu model Spiderman, cu pereți rigizi pentru fanii super-eroilor. Geanta ergonomică poate fi împachetată cu ușurință chiar și de către elevii de clasa întâi. Spatele este căptușit de-a lungul coloanei vertebrale și la șolduri. Talpa din plastic dur crește durabilitatea, stabilitatea și protejează geanta de murdărie. Are un compartiment mare care include și un separator pentru o organizare mai transparentă. Se închide cu o cataramă metalică, care conține și un reflectorizant. Pe interiorul capacului a primit loc un orar, astfel echipamentul pentru ziua următoare poarte fi pregătit practic. Pe partea laterală există un buzunar cu fermoar pentru obiecte mici și un buzunar în față pentru cutie de prânz sau penar. Bretelele căptușite sunt reglabile și pot fi prinse cu o curea de piept, astfel nu va aluneca de pe umăr.
Producătorul oferă garanție de 2 ani.

Siguranța pe primul loc! Elementele reflectorizante atât pe partea din față, cât și pe spate ale ghiozdanului ajută la îmbunătățirea vizibilității, astfel copilașul va ieși în evidență când se întunecă.

Dimensiuni: 37,5 x 30 x 18 cm (fără buzunare și picioare)
Greutate: 900 g

Caracteristicile penarului:
- Se închide cu fermoar
– Design pliabil cu un singur nivel
– 18 benzi locuri pentru instrumente de scris, alte 3 benzi de fixare pentru radiere, rigle, ascuțitoare
– Buzunar din folie pentru orar
Dimensiuni: 21 x 14 x 4,5 cm

Caracteristicile sacului de sport:
– Se închide cu un șnur, ușor de manevrat
– Material de calitate, lavabil, ușor de uscat
Dimensiuni: 37 x 30 cm

Accesorii: 1 ghiozdan ergonomic, 1 penar, 1 sac de sport

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?