Paw Patrol: Dino Rescue deluxe - Rubble

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Participă la salvări interesante de dinozauri cu figurinele Paw Patrol și vehiculul lor de acțiune Dino Rescue! Acest vehicul unic sosește cu o figurină de câine și o minifigurină surpriză de dinozaur! Cu detalii inspirate de la dinozauri, cu instrument funcțional, cu motor care poate fi tras și roți mari potrivite pentru orice teren, acest vehicul robust este gata de acțiune! Scoate figurina surpriză din pachet și descoperă dinozaurul colorat pe care poți folosi în toate aventurile de salvare! Dacă un prieten dinozaur are probleme, pune câinele la volan, împinge vehiculul delux înainte și urmărește cum rulează! Folosește imaginația și creează misiuni de salvare preistorice, așa cum ai văzut în popularul desen animat. Dacă dorești și mai multă distracție cu dinozaurii, adună toate vehiculele delux Paw Patrol Dino Rescue Action (vândute separat) și pune-le în vehiculul Dino Patrol (vândut separat)! Pregătește-te de acțiuni cu câinii Paw Patrol și vehiculele delux Dino Rescue Action! Include: 1 figurină de câine, 1 vehicul delux dino rescue, 1 figurină dino surpriză

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?