Paw Patrol: Mașinile din Film - set de 6 mașinuțe

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Patrula Cățelușilor este gata să pornească în misiunea de salvare și mai rapid ca până acum cu vehiculele lor de metal adevărat! Setul Cadou Mașinile din Film include șase vehicule de metal la scara 1:55, inclusiv versiunile exclusive ale mașinilor lui Chase și Skye pe care nu o să le găsiți nicăieri altundeva! Prevăzute cu detalii și reprezentări grafice autentice, roți funcționale reale și material metalic turnat, vehiculele True Metal sunt identice cu vehiculele Patrula Cățelușilor din celebra emisiune. Împinge vehiculele cu mâna sau lansează-le spre față pentru aventuri la viteză mare! Fiecare cățeluș este turnat în interiorul mașinii, cu urechi care îi flutură în vânt în timp ce aleargă în misiunile de salvare! Setul cadou Mașinile din Film este modalitatea perfectă de a colecționa toate vehiculele True Metal și reprezintă un mod bun de a începe orice colecția Patrula Cățelușilor True Metal sau de a adăuga elemente noi unei colecții deja existente. Cu atât de multe vehicule de metal adevărat Patrula Cățelușilor de colecționat, de la cele Clasice la Patrula Marină, copiii se pot bucura de toate vehiculele lor preferate din serial și din film! Copiii pot ține cu ușurință evidența colecției lor cu ajutorul codurile QR de pe spatele cutiei care îi ajută să vizualizeze posterul colecționarului. Fiecare vehicul Patrula Cățelușilor True Metal are dimensiunile aproximative de 8.3 cm lungime, 3.6 cm lățime și 4.5 cm înălțime. Jucăriile Patrula Cățelușilor True Metal pentru băieți și fete sunt cadoul perfect pentru copii. Pentru și mai multe aventuri și misiuni de salvare din Patrula Cățelușilor caută Setul True Metal Total City Rescue (vândut separat). Ia acasă emoția din filmul Patrula Cățelușilor cu Setul Cadou True Metal Mașinile din Film!
Dimensiuni de ambalare: 30 x 6 x 26 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?