Paw Patrol: Rescue Knights - Mini-figurină surpriză

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Creează propriile aventuri medievale cu mini-figurinele Paw Patrol Rescue Knights!

Fiecare mini-figură de acțiune de colecție de 5 cm înălțime sosește într-un suport care modelează turnul castelului. Conținutul este surpriză, poate fi dezvăluit doar după despachetare. Deschide podul cutiei de depozitare pentru a dezvălui cățelușul și poziția sa dinamică de acțiune! Odată ce ai descoperit noul personaj, folosește turnului castelului pentru a finaliza toate misiunile interesante sau păstrează personajul în cutia reutilizabilă până când ești gata să joci din nou. Poți colecta un total de șapte câini Rescue Knights: Chase, Marshall, Skye, Rocky, Rubble, Zuma sau Claw! Adună-le pe toate!
Mini-figurinele Paw Patrol sunt cadouri perfecte atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Dimensiuni de ambalare: 10 x 6,5 x 6,5 cm

1 figurină surpriză cu armură, 1 turn

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?