Paw Patrol: Rise and Rescue - Mașina lui Marshall care poate fi transformat

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Poată să înceapă operațiunea de salvare cu Marshall din Paw Patrol și vehiculul Rise and Rescue! Camionul de pompieri a lui Marshall are o grafică și detalii autentice, are loc pentru depozitarea accesoriilor și se poate transforma pentru misiuni de salvare interesante. Când vine vorba de o misiune de salvare interesantă, așază figurina de acțiune Marshall în scaunul șoferului și grăbiți-vă împreună la fața locului. Odată ce ajungeți, apasă în jos vehiculul pentru a intra în modul de salvare - vehiculul se va ridica pentru a dezvălui lansatoarele de proiectile și dronul de salvare, oferind o vederea perfectă pentru misiunea de salvare! Trage proiectilele de apă pentru a înlătura obstacolele. Pentru misiuni de salvare în locații greu accesibile, deschide compartimentul de depozitare din partea din spate a vehiculului și trimiteți drona de salvare și coșul de salvare al lui Marshall pentru a transporta pe Chickaletta (figurina din pachet) în siguranță. Dacă Chickaletta este salvată, agățați coșul pe partea din față a vehiculului pentru a vă asigura că este în siguranță în drum spre casă. Adu la viață misiuni de salvare palpitante văzute în poveste, sau inventează altele noi folosind imaginația. Dacă dorești mai multe salvări, caută și obține vehiculul Rise and Rescue a lui Chase (vândut separat). Vehiculele Rise and Rescue sunt jucării superbe pentru băieți și fete de 3 ani și cadourile perfecte pentru copii.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Maşinuţe sub 20 cm din categoria

Produse populare Paw Patrol cu personajul