Paw Patrol: The Movie - set de 6 figurine

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Creează-ți propriile aventuri inspirate din filmul Patrula Cățelușilor cu ajutorul Setului Cadou Movie Pups! Acest set de figurine Patrula Cățelușilor îi include pe Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma și Skye. Setul Cadou Movie Pups este modul perfect în care îi poți aduce la tine acasă pe toți cățelușii preferați din film! Fiecare figurină are detalii realiste ale blănii și detalii din film iar astfel cățelușii din film prind viață. Cățelușii curajoși sunt îmbrăcați cu uniformele lor din film și sunt gata să devină eroi! Folosește-ți imaginația pentru a recrea scenele preferate din film sau a crea noi aventuri alături de toți cățelușii din Patrulă. Pentru mai multe misiuni distractive inspirate din film, joacă-te cu noile tale figurine Patrula Cățelușilor în interiorul Turnului Orașului (vândut separat). Setul Cadou Movie Pups este cadoul perfect pentru copiii de peste 3 ani. Ia acasă Setul Cadou Movie Pups și participă la aventuri nesfârșite alături de Patrula Cățelușilor!

Accesorii: 1 figurină Chase 1 figurină Marshall 1 figurină Rocky 1 figurină Rubble 1 figurină Zuma 1 figurină Skye

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?