Paw Patrol: The Movie - Set de joacă True Metal Total City Rescue

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Salvează Golful Aventurii din calea Primarului Humdinger cu Setul True Metal Total City Rescue! Acest set aventuros conține trei scene de salvare din filmul Patrula Cățelușilor, un vehicul lansator rotativ și vehiculul din metal turnat al lui Marshall, exclusiv, pe care nu îl vei găsi altundeva! Încarcă mașina în lansator apoi arunc-o pentru a-l trimite pe Marshall în acțiune. El se va mișca rapid, trecând fără probleme prin zidul școlii abandonate! Apoi rotește lansatorul pentru a-l ajuta pe Marshall să ajungă în cealaltă parte a pistei de curse pentru a putea stinge incendiul de la Primărie. În cele din urmă, prinde-l pe Primarul Humdinger! Lansează-l pe Marshall din Turnul Orașului iar el se va izbi în Vila Humdinger. Aceasta se frânge în două iar primarul, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, este dat in vileag. Totul este atât de distractiv! Resetează setul și joacă misiunea de salvare de mai multe ori! Setul True Metal Total City Rescue poate fi folosit cu toate vehiculele Patrula Cățelușilor True Metal la scara 1:55 și este modul perfect în care poți retrăi la tine acasă aventura din filmul Patrula Cățelușilor. Pentru și mai multe aventuri și misiuni de salvare în viteză, caută vehiculele de jucărie Mașinile din Filmul Patrula Cățelușilor True Metal (fiecare vândut separat). Jucăriile Patrula Cățelușilor True Metal pentru băieți și fete sunt cadourile perfecte pentru copii și fanii Patrula Cățelușilor, Recreează scenele tale preferate din filmul Patrula Cățelușilor cu ajutorul Setului Total City Rescue!
Dimensiuni de ambalare: 46 x 11 x 38 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?