Paw Patrol: True Metal - Vehicul transportor și ATV-ul lui Ryder 1:55

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pornește în misiunea de salvare cu transportorul Paw Patrol realizat din metal. Acest vehicul mare de echipa este cel mai mare vehicul True Metal Paw Patrol până în prezent. Are o lungime de peste 12,7 cm și include și ATV-ul Ryder realizat la scara de 1:55 care poate fi încărcat direct în vehiculul transportor! Trebuie doar să cobori rampa de încărcare din spate, apoi condu ATV-ul lui Ryder prin rampă direct în vehicul. Închide rampa și pornește în misiunea de salvare. În vehiculul transportor a echipei poți adăuga oricare dintre vehiculele Paw Patrol True Metal realizat la scara de 1:55 din colecția disponibilă (mașinuțele pot fi achiziționate separat). Organizează nenumărate misiuni de salvare pline de acțiune cu acest transportator de trupe și mașină off-road.

Dimensiuni de ambalare: 22 x 18 x 7 cm

Accesorii: 1 vehicul de transportor de echipă Paw Patrol 1 ATV a lui Ryder

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?