Peek-a-Roo Ursuleț panda interactiv cu pui

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pătrunde în universul ROO cu Peek-A-Roo și puiul ei! Această jucărie de pluș moale și adorabilă este jumătate panda, jumătate cangur, are un marsupiu interactiv în care vei găsi un pui surpriză și peste 150 de sunete și acțiuni! Apasă pe piciorul Mamei Roo pentru a scoate la iveală puiul! Privește cum se deschide marsupiul și fi gata să primești puiul surpriză! Mama Roo răspunde la atingerile tale prin sunete și mișcări simpatice și poți vedea, simți și auzi cum se mișcă Puiul Roo în marsupiu! Mângâi-o pe Mama Roo pe cap, gâdil-o în talpă și fă-o să sară pentru a-l încuraja pe Puiul Roo să iasă afară în lume. Modul în care te joci cu Mama Roo îl va influența felul în care se simte puiul și modul în care alegere să iasă din marsupiu. Te vei distra descoperind toate cele 10 stări ale puiului, printre care somnoros, săltăreț, jucăuș și multe altele, toate cu sunetele lor specifice! Iar distracția de-abia începe după ce Puiul Roo iese din marsupiu! Mama Roo simte când puiul ei este aproape de obrazul ei, când stă pe capul ei sau în marsupiu. Mișcă puiul pentru a vedea cum reacționează mama! În plus, ai peste 10 jocuri și cântece - ai o mulțime de moduri în care te poți juca alături de Mama Roo și Puiul ei! Joacă varianta Peek-A-Roo a jocului de-a prinselea - puiul iese din marsupiu iar tu trebuie să îl prinzi înainte să se ascundă la loc! Mama Roo și Puiul Roo adoră să cânte împreună. Mama cântă ritmul iar tu poți schimba melodia atunci când muți puiul lângă obrazul, pe capul sau în marsupiul mamei. Poți să joci și un joc săltăreț alături de mamă și pui. Cel mic scoate un sunet de un anumit număr de ori iar tu trebuie să o faci pe mamă să sară de același număr de ori pentru a câștiga! După ce v-ați jucat o zi întreagă, este timpul ca mama să își îmbrățișeze puiul! Pune-l pe cel mic în brațul stâng al mamei iar ea va începe să îl legene și să îi cânte un cântec de leagăn – sunt foarte drăgălași! Atunci când se deschide marsupiul, pune-l pe pui la locul lui până când vă veți juca din nou. Jucăriile interactive Peel-A-Roo sunt cadoul perfect pentru fetițele în vârstă de peste 5 ani. Include 4 baterii Duracell tip AA. Ia-i acasă pe Peek-A-Roo și puiul ei și jucați-vă iar și iar!
Dimensiuni de ambalare: 25 x 14 x 30 cm

Accesorii: 1 ursuleț panda interactiv 1 pui panda surpriză Jucăria funcţionează cu baterii (2 X AA). Bateriile sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?