Plastilină inteligentă - bronz metalic, UV-activ

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Distrează și testează creativitatea cu plastilina inteligentă din material special! Plastilina inteligentă este un material de modelare nou, care diferă de cauciucul convențional. Componenta sa principală este siliconul, combinând astfel proprietățile fizice ale mai multor materiale diferite. Cu plastilina UV-activ, poți bucura de o transformare reală, pentru că la lumina UV își schimbă culoarea în mod mistic ca un cameleon! Poți desena și lumina plastilina cu lumină UV, ceea ce face ca plastilina să schimbe culoarea pe părțile luminate. În plus față de proprietățile sale de bază, plastilina inteligentă de culoare metalică oferă strălucirea metalelor prețioase. Întinde, răsucește și rupe plastilina în timp ce bucuri de culoarea strălucitoare. Pe lângă distracție, plastilina specială dezvoltă dexteritatea, creativitatea și are un efect de detensionare. Atunci când este depozitat în cutia metalică, acesta nu se murdărește și nu se usucă, astfel poți bucura de distracție pentru o lungă perioadă de timp. Culoarea sa verde închis radiază veselie. Joaca cu plastilina este sigură pentru copii, deoarece nu conține toxine. Produsul nu lasă pete pe masă, dar poate dăuna suprafețele textile, prin urmare nu lăsați niciodată nesupravegheată pe canapea sau fotoliu.

Plastilina are următoarele caracteristici:
Se întinde ca guma de mestecat.
Ricoșează ca o minge.
Se rupe ca hârtia.
Schimbă culoarea la lumina UV

Greutate: 80 de grame.
Dimensiunile ambalajului: 3 x 7.2 x 10.8 cm.

Accesorii: 80 g plastilină

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?