Playmobil: ATV salvamar 71040

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Pe plaje, aveți întotdeauna nevoie de un salvamar care să supravegheze apa și să vă ajute în caz de probleme. Cu setul de 18 piese Playmobil Lifeguard Squad, copiii pot juca cele mai interesante și eroice scene de salvare cu o figurină de salvamar rezistentă. Cu ajutorul unui ATV retractabil cu anvelope groase, specialistul poate mărșălui în sus și în jos pe plajă, poate folosi megafonul pentru a-i avertiza pe scăldătorii neatenți, poate aplica cremă de protecție solară și, dacă se întâmplă ce-i mai rău, poate înota în mare, lac sau piscină cu placa sa de înot.

Jucăria le permite copiilor să joace diferite povești care le dezvoltă imaginația, fantezia și abilitățile de comunicare.

În magazinul nostru online sunt disponibile și alte seturi Playmobil City Action, astfel încât copiii să poată juca mai multe jocuri de acțiune din ce în ce mai interesante.

Înălțimea figurinei: 7,5 cm
Dimensiunea ambalajului: 15 x 15 x 7 cm

Accesorii: 1 salvamar, 1 ATV, 1 cremă de soare, 1 megafon, 1 placă

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?