Playmobil: Duck on Call, Ambulanță - 70913

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ambulanța Playmobil Duck on Call este un spital portabil care se poate deschide. De asemenea, ambulanța este dotată cu o sirenă funcțională și echipamente medicale. Ușa mașinii poate fi deschisă și folosită ca cabinet medical. Accesoriile speciale, cum ar fi perfuzia și geanta medicală din set, fac jocul de rol și mai detaliat.

În magicul Playmoville, rățușca Ducklas în cele din urmă vrea să trăiască din nou ca un băiat adevărat. Dar pentru a realiza acest lucru, trebuie mai întâi să ajute locuitorii orașului. Rața obraznică este susținută de prietenii ei, pompierul Freddy, polițistul Polly și medicul de la camera de urgență Mikey. Faceți cunoștință cu noua serie Playmobil și ajutați rața să rezolve problemele care apar.

Dimensiunea ambulanței: 38 cm
Dimensiuni de ambalare: 38 x 58 x 14 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Playmobil: Duck On Call din categoria

Produse populare Playmobil din marca