Playmobil: Ferrari SF90Stradale 71020

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Tracțiune hibridă, 1.000 CP - iată ce primești cu una dintre cele mai populare mașini sport Ferrari, SF90 Stradal!
Iar Playmobil aduce acum modelul "extrem" al lui Ferrari în fața fanilor. Mașina, care a fost lucrată cu o atenție incredibilă la detalii, va face să strălucească nu doar ochii copiilor, ci și pe cei ai adulților care iubesc mașinile de curse.

Cu liniile sale curate, aerodinamice și emblematica roșie a mașinii sport Ferrari, automobilul va încânta fericiții proprietari cu interiorul său autentic și caracteristicile de iluminare realiste. Capota este detașabilă, iar portbagajul se poate deschide, găzduind un motor V8. Setul include, de asemenea, două figurine care pot conduce cu stil spre terenul de golf cu crosele și gențile lor de golf. Capul figurinelor pote fi rotit și trupul lor pot fi mișcate.

Jocul oferă posibilitatea de a juca diferite povești, dezvoltând imaginația, fantezia și abilitățile de comunicare ale copiilor, dezvoltându-le în același timp abilitățile motorii fine și coordonarea mână-ochi .

Setul de 43 de elemente este o completare excelentă pentru alte seturi Playmobil disponibile pentru achiziționare în magazinul nostru online, permițând copiilor și colecționarilor să își construiască propria lume Playmobil.

Înălțimea figurilor: 7,5 cm
Dimensiunea ambalajului: 35 x 19 x 9 cm

Accesorii: 1 figurină, băiat, 1 figurină fată, 1 Ferrari SF Stradale, 1 geantă,, 1 sac de golf cu crose, 2 ceasuri, 1 parasolar fată, 1 parasolar băiat

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Playmobil: Vehicule din categoria

Produse populare Playmobil din marca