Playmobil: Înapoi în viitor, Camionul lui Marty - 70633

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Super Scott! Călătoria nebună în timp a lui Marty McFly continuă. Marty tocmai a sosit în anul 1985, când următoarea săritură în timp - în anul 2015 - se află la orizont. Bazat pe al doilea film din trilogia cult-clasică, Doc și Marty trebuie să-l împiedice pe fiul lui Marty să saboteze viitorul familiei McFly. În 1985, Marty ia loc in noul Înapoi în viitor - Camionul lui Marty de la Playmobil cu iubita sa Jennifer Parker și conduce pe străzile din Hill Valley. Însă, în viitor, inamicul lui Marty, Biff Tannen, intră în acțiune și nu lasă nicio piatră neîntoarsă pentru a-l întrece pe Marty. Noul set de joc aduce din nou fanii PLAYMOBIL Înapoi în viitor. Capota și hayonul camionului pick-up pot fi deschise.

Dimensiuni de ambalare: 35 x 19 x 12 cm

Accesorii: 1 camion, 3 personaje Marty McFly, Jennifer Parker și Biff Tannen, o carte poștală de colecție pentru fani și multe alte accesorii.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Playmobil: Film stars din categoria

Produse populare Playmobil din marca