Playmobil: SCOOBY-DOO! - Mașina misterelor 70286

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Când Scooby-Doo și gașca misterelor sunt din nou pe urmele unor fenomene extraordinare, devine captivant. Velma, Fred și Daphne pornesc la drum cu Scooby-Doo! Mașina misterelor de la PLAYMOBIL către noi evenimente misterioase. Fred este cel care conduce Mașina misterelor în timp ce Velma și Daphne încearcă să-și dea seama cu ce fel de fantomă se confrunta de data asta. Prietenii nu se vor odihni până nu vor demasca fantomele, deoarece exista mereu o explicație logică pentru fiecare fenomen. Setul de joc conține personajele Velma, Fred și Daphne cu celebra lor Mașina misterelor. Acoperișul cabinei șoferului poate fi îndepărtat, ușa laterala și portbagajul pot fi deschise. În interiorul Mașinii misterelor este un monitor iluminat pentru inserarea și citirea cărților de informații despre fantome. Echipamentele de investigat includ o lupă, lanternă, camera foto și o carte, precum și o tavă cu căni de băutură, hot dog și gogoși și o casetă pentru a stoca cărțile de informații despre fantome. Setul include 3 figurine, o mașina și multe alte accesorii. Produs recomandat pentru copiii cu vârsta peste 5 ani.

Accesorii: Jucăria funcţionează cu baterii (1,5V AAA). Bateriile nu sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Playmobil: Film stars din categoria

Produse populare Playmobil din marca