Playmobil: Vehicul de salvare Ambulanță cu lumini și sunet - 70936

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Curajoasa echipă de salvare Playmobil este mereu pregătit de datorie pentru a-i ajuta pe cei aflați în suferință. Imediat ce intră apelul la urgență, paramedicii își iau geanta medicală și urc în ambulanță. Călătoria începe cu lumini albastre realiste și cu sunet de sirenă. Medicul examinează ciclistul rănit la fața locului și pune un bandaj pe cap, după care pacientul este ridicat pe targă și legat doar pentru a fi în siguranță. Ei deschid ușa din spate a ambulanței și împing ușor targa înăuntru. Acum este dus la spital pentru o examinare suplimentară. Setul include multe accesorii, inclusiv o targă, fișă diagnostic și multe elemente suplimentare, ceea ce face jocul și mai interesant. Cele două butoane pot fi folosite pentru a crea efecte de lumini diferite. Acoperișul cabinei este detașabilă, targa poate fi scoasă. Echipamentul medicului poate fi depozitată în sertarul de sub cabină.

Dimensiunea ambalajului:

Accesorii: Ambulanță, 1 figură medic, 1 figurină paramedic, 1 biciclist, 1 bicicletă, 1 targă, 1 geantă medicală, 1 fișă diagnostic și alte accesorii

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Playmobil: City Action din categoria

Produse populare Playmobil din marca