Polly Pocket: Pollyville - Pe plajă

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Îți place să te joci și cu prietenii tăi pe terenul de joacă sau pe plajă? Cu Polly Pocket, puteți experimenta această experiență acasă! Pollyville aduce distracția în aer liber în camera copiilor. Locul de joacă Polly oferă o căsuță distractivă de lemn, un castel gonflabil, un tobogan și alte jocuri interesante, în timp ce pe plajă, valuri, o placă de surf, o cabină de relaxare și alte senzații tari ofer distracție! Fiecare set include o păpușă flexibilă în 5 puncte - care poate fi ajustată în aproape orice poziție pentru a juca povești și mai colorate cu Polly - dar veți găsi și un accesoriu și un animăluț. Cu Polly puteți petrece toate jocurile "în aer liber".

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?