Present Pets: Cățelușă surpriză interactivă - Fairy Pup

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Nou-nouțele rase Present Pets sunt aici! Present Pets sunt singurele cadouri care se despachetează singure. În interiorul fiecărei cutii tematice Fairy Pup vei găsi o cățelușă interactivă adorabilă rasa Poodle. Este atât de nerăbdătoare să te cunoască încât iese singură din cutie! În fiecare cutie pot fi unul din cei doi cățeluși disponibil așadar nu vei ști ce cățeluș Fairy Pets ai primit până ce nu iese singur din cutie. Pentru a-l scoate la iveală, desfă ambalajul exterior și trade de plăcuța de cadou. Cutia va începe imediat să se miște pe măsură ce frumosul tău cățeluș își croiește calea către lumea exterioară. Partea frontală se deschide și scoate la iveală cățelușa primită: Missy sau Blossom. Fiecare cățelușă-zână are o coroană de flori, fustă tulle, aripi iridescente, ochi expresivi și corpul din pluș moale. Este adorabilă! Cățelușa tău va cânta un cântec special în momentul în care iese din cutie. Descoperă-i personalitatea deosebită în timp ce te joci cu ea și deveniți prieteni. Cățelușa adoră îmbrățișările! Atunci când o mângâi pe cap ea îți va da pupici și va gânguri. Gâdil-o pe burtică pentru a o face să se joace! Coada ei se va mișca din cel în ce mai tare, ea se va agita și își va mișca lăbuțele și va scoate cele mai drăguțe sunete! Cățelușa ta te recunoaște atunci când îi vorbești! Pentru a vă distra și mai mult împreună, fiecare Fairy Pup are două jocuri tematice pe bază de lătrături pe care le puteți juca împreună. Pentru jocul Enchanted Echo va trebui să îi vorbești iar ea îți va răspunde lătrând! Pentru jocul Magic Messages cățelușa ta va lătra de câteva ori iar tu va trebui să latri și tu de același număr de ori pentru a câștiga! Present Pets au peste 100 de sunete și acțiuni și întruchipează perfect bucuria de a avea propriul tău cățeluș surpriză. Jucăriile Present Pets pentru fetițele mai mari de 5 ani sunt cadoul perfect pentru copii și fac experiența de a primi un cadou una cu totul specială. Include 6 baterii Duracell tip AAA. Despachetează toate jucăriile Present Pets, inclusiv Princess Pups Mazie și Cici (fiecare vândută separat) și bucură-te de o experiență unică de despachetare care va încânta toată familia! Tu ce cățeluș o să primești?
Dimensiunile produsului: 23 x 20,5 x 30 cm

Produsul este disponibil în mai multe variante. Prețul afișat se referă la 1 singur produs, care este expediat în versiune aleatorie.

Accesorii: Jucăria funcţionează cu baterii (6 db AAA). Bateriile sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?