Prieteni pisici - joc de societate în lb. maghiară

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ce poate oferi mai multă bucurie pentru un pisoi de un ghem moale și colorat de fire care se rostogolește înainte și înapoi? Aproape tot ce observă în timp ce urmărește ghemul. Joacă și tu cu pisicuțele!

Cine va fi cea mai deșteaptă pisicuță?
Un pisoi este mereu iubit. Chiar și atunci când provoacă dezordine şi probleme - dar cine ar putea fi supărat pe acei ochi sclipitori și lăbuţe dulci? Așa că lasă pisicile să se joace! Rulează pentru ei ghemul colorat şi lasă-le să învăluie toată camera!
Pupilele micilor răufăcători cu blană se dilată enorm în timp ce văd bobina care se rostogolește în fața lor, care lasă în urmă un fir din ce în ce mai lung. Nu mai au nevoie de nimic, se arunc după ea și începe distracția nesfârșită, în timp ce urmăresc mulineta și se joacă puțin cu una sau cu alta în cameră.

Și cum decurge o petrecere cu pisicuțe? Cam aşa:
1. Aleargă la masă lângă peretele turcoaz și întinde firul.
2. Atinge jocurile pentru puncte pe parcurs.
3. Du-te la comoda de lângă peretele mov.
4. S-a întâmplat ceva interesant la scaunul de lângă peretele galben, sari acolo!

Fă-ți pisoiul aventuros cel mai fericit și întoarce toată camera cu susul în jos, pentru că întreaga lume este o aventură pentru ei! În joc, puteți determina cu ce se joacă pisoiul în funcție de modul în care întindeți firul în jurul camerei. Cu cât se poate juca cu mai multe jucării, cu atât pisicuța ta va fi mai fericită, ceea ce este în mod clar un câștig.

Timp mediu de joc: 30-45 minute

Accesorii: 4 table de jucător, 4 bobine cu firul corespunzător

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?