Prințesele Disney: Păpușă Rapunzel cu păr magic

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Dintre prințesele Disney, Rapunzel este cea care trebuie sa aibă cea mai mare grijă de părul ei lung. Cu păpușa Rapunzel cu păr magic, fetițele pot pune la încercare abilitățile de coafare. Inspirată de popularul basm, păpușa are păr foarte lung, care poate fi coafat în nenumărate moduri. Setul conține 2 extensii colorate de păr cu clips, care își schimbă culoarea sub influenta apei calde. În plus, pachetul include agrafe colorate, micul prieten cameleon al prințesei, Pascal, precum și alte accesorii. Păpușa nu se oprește singură.

Jocul dezvoltă abilitățile motorii fine ale copiilor și coordonarea ochi-mână. Realizarea coafurilor încurajează copii la creativitate.
Culorile și decorațiunile pot diferi de cele prezentate în imagine.

Dimensiuni de ambalare: 23 x 33 x 7 cm

Accesorii: 1 păpușă Rapunzel, 1 figurină Pascal, 2 extensii de păr, 1 pieptene în forma de tigaie, 1 burete în forma de stea, agrafe colorate.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?