Purse Pets: Poșetă pufoasă cu design animal - alb

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Fă cunoștință cu noile prieteni Fluffy Fashion! Aceste animăluțe interactive și uimitoare, acoperite cu blană, sunt adevărate personalități - și cadouri perfecte pentru fete! Ei reacționează la atingere, clipesc și cunosc peste 30 de efecte și reacții de sunete noi! Animalele de companie Llamalush sunt realizate din material extra moale sherpa și au urechi drăguțe, ochi inspirați de pop-art și curele reglabile.
În timp ce joacă, animăluțele Llamalush clipesc și emit sunete jucăușe. Ador atenția! Dacă sunt îmbrățișate, ei vor reacționa cu sunete dulci! Nu uita de insigna elegantă din partea frontală a poșetei - acesta este un buton secret care dezvăluie mai multe opțiuni de joc! Modul Magic oferă mai multe jocuri.

Vrei să afli cum îi plac animalului tău interactiv hainele tale? Încearcă contorul de stil în modul BFF Realness! Întreabă-l ce părere are, atinge-i fruntea și vei primi răspuns. Cu cât te laudă mai mult, cu atât îi place mai mult! În modul Runway Ready Remix, animalul tău de companie Llamalush va reda muzică cool, inspirată de modă, în timp ce oferi o prezentare. Pășește în rolul de DJ și mixează muzică atingându-i fruntea - va emite sunete de zgârierea discurilor! Dansează pe muzică și oprește-te în diferite poziții pentru cameră atunci când muzica se oprește în modul Fashion Freeze.

Este atât de distractiv. În plus, cu animalul de companie Cattitude (vândut separat), aceste animale de companie la modă pot reda un cântec secret la momentul potrivit. Purse Pets garantează întâlnirea prieteniei și moda! Ia geanta super drăguță cu tine oriunde te duci.

Dimensiunile aproximative sunt: 10.7 cm înălțime, 15.8 lățime și 6.3 cm adâncime.
Fiecare poșetă Purse Pets are dimensiune perfectă pentru accesoriile tale esențiale. Purse Pets poate fi cadoul perfect pentru fetițe. Poșeta include 3 baterii Duracell de tip AAA, necesare pentru funcționare. Adună-le pe toate (fiecare vândută separat) și exprimă stilul propriul stil. Ia acasă propriul animal de companie interactiv Llamalush și bucură de un aspect special cu prietenul tău blănos la modă!

Accesorii: Jucăria funcţionează cu baterii (3 x AAA). Bateriile sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?