Quadropolis, zilele miracolelor - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

În Quadropolis, puteți fi primarul unui oraș modern. Trebuie să construiți orașul cu o strategie globală specifică și să trimiteți arhitecții, stabilind clădiri diferite în funcție de nevoile locuitorilor, astfel încât să puteți depăși în cele din urmă adversarii. Fiecare clădire are puncte diferite de victorie. Diferite tipuri de clădiri ofer puncte de victorie în moduri diferite; multe pot fi combinate între ele pentru a obține un scor mai mare. Veți putea face față provocărilor și veți deveni cel mai cunoscut primar din istorie?

Premii și nominalizări:

2016 International Gamers Award - General Strategy: Multi-player - nominalizare
2016 Gouden Ludo Best Family Game - nominalizare
2016 Golden Geek Board Game of the Year - nominalizare
2016 Golden Geek Best Family Board Game - nominalizare

1 panou de șantier, 4 table jucători față-verso, 142 cartonașe clădiri, 20 arhitecți, 1 apărător al orașului, 1 primar, 65 locuitori, 50 unități de energie, 1 panou punctaj, 4 ghiduri, regulile jocului, 1 săculeț de pânză

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?