Renature - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Renature este un joc de societate despre inversarea schimbărilor climatice.

Fiecare jucător primește o tablă cu bucăți mari de lemn - sub formă de gazon, tufișuri, pini și stejari. Aceste plante trebuie așezare pe tabla mare de vale. În plus, fiecare jucător primește o grămadă de piese de domino cu motive de animale. La rândul tău, pune una dintre cele piese de domino pe cele două pâraie ale tablei de vale. Desigur piesa de domino plasat este adiacent unui alt domino care reprezintă același animal. Dacă dominoul este adiacent zonei libere a unei zone maro, puteți decide dacă plasați un grămadă de iarbă sau o altă plantă în acel loc. Valoarea grămezilor de iarbă este 1, ale tufișurilor 2, ale pinilor 3, iar ale stejarilor 4. După plasarea plantei trebui să se câștige puncte pentru ele, și după orice bucată de plantă care se află deja pe această zonă maro și este la fel sau mai mică.
Odată ce zona maro este încadrată cu domino, urmează punctajul și jucătorul cu cea mai mare valoare totală a plantelor din zonă primește puncte care sunt imprimate ca un număr mare pe marcatorul-floare pentru aceea zonă. Cel cu a doua cea mai mare valoare primește numărul mai mic.
Două lucruri fac acest lucru deosebit de complicat: piesele neutre contează pentru propria lor culoare și nu pentru majoritatea jucătorilor, care le-a folosit. De asemenea, atunci când culorile sunt legate, acestea sunt tratate ca și cum nu ar fi prezente deloc în zonă. După obținerea zonei, jucătorul care încadrează zona va primi jetonul său de floare, care va primit puncte suplimentare la sfârșitul jocului. Plantele se pot epuiza în timpul jocului, dar pot fi răscumpărate de pe tabla de joc cu nori. Norii pot fi folosiți și pentru a cumpăra o altă rundă și pentru a desemna un nou animale joker. Acest animal contează apoi ca orice animale și îl face mai ușor de plasat. Un domino este extras la sfârșitul turei jucătorului, iar acesta este rândul următorului jucător. Odată ce fiecare jucător a rămas fără piese de domino, jocul se termină cu un scor final.

Renature este un joc de societate ușor de învățat pentru 2 până la 4 jucători, cu un timp mediu de joc mai scurt, de doar 45-60 de minute. Jocul este în lb. maghiară.

Dimensiuni de ambalare: 7 x 29 x 29 cm

Accesorii: 1 tablă de joc, 4 suporturi plante, 72 "carduri" de plante din lemn, 55 piese de domino din lemn, 4 marcatori punctaj din lemn, 1 marcator joker din lemn, 30 de piese nori, 21 elemente teritoriu, 3 săculețe de pânză, 1 instrucțiuni

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?