Robotul Tobi smartwatch - albastru

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Ceasul inteligent numit Robotul Tobi, este primul smartwatch cu funcție de robot pentru copii. Are multe caracteristici interesante, este ca mic prieten care poate fi purtat pe încheietura mâinii. Include funcții pe care nu le-am descoperit până acum în alte ceasuri inteligente. Pe părțile laterale, ceasul a primit mâini și picioare minuscule, asemănătoare aripilor, care sunt activate în timpul interacțiunilor, cum ar fi mișcarea când este timpul să facă mișcare și arătarea bucuriei lor cu sunete diferite atunci când copiii au finalizat cu succes sarcinile pre-programate. Deoarece puteți programa mai multe lucruri de făcut, de exemplu: memento pentru spălarea dinților, pentru antrenamente și sesiuni suplimentare, dar și pentru spălarea mâinilor înainte de prânz, despre corectitudinea căruia Robotul Tobi învață pe copii. De asemenea, include pedometru, senzor de mișcare, calendar, joc educativ, cronometru și funcție de ceas cu alarmă. Materialul curelei de ceas este silicon hipoalergenic din plastic, cu toate acestea, copii o pot purta nu numai la încheietura mâinii, ci și fără curea, poate fi fixată și pe haine cu ajutorul clemei incluse. În plus, Robotul Tomi este dotat cu două camere, astfel copiii să poată facă selfiuri, înregistrări video, iar fotografiile ulterior pot decora cu opțiunile furnizate. Dispozitivul poate stoca 3.000 de fotografii, sau 50 de imagini de fundal, sau un videoclip de 30 de minute. Nu se poate conecta la WiFi. Se conectează la alte ceasuri inteligente prin Bluetooth.
Proprietăți:
Ecran tactil
Rezistent la picături
512 MB memorie - până la 3.000 de fotografii sau 30 de minute de video
Două camere încorporate
Rezoluție foto: 640 x 480 pixeli
Rezoluție video: 320 x 240 pixeli
Conexiune fără fir
Acumulator cu litiu
Nu există slot pentru cartela SIM
Durata de viață a bateriei: până la 5 zile (în funcție de intensitatea utilizării)

Accesorii: Jucăria funcţionează cu baterii (1 x 3.7V Li-Po Rechargeable). Bateriile sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Jocuri interactive din categoria