Rolly Kid: John Deere X-Trac Premium 8400R tractor cu pedale și încărcător frontal

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Acum fiecare copilaș poate conduce propriul utilaj de construcție. Cu tractorul cu pedale și încărcător frontal Rolly Toys Rolly Kid John Deere X-Trac Premium 8400R, copilul se poate simți ca un muncitor adevărat în timp ce depășește toate obstacolele terenului cu uimitorul său vehicul. Conducerea prin bălți va fi foarte atractiv, mai ales dacă pot conduce un tractor atât de mare. Roțile off-road fac față condițiilor dificile. Capota frontală și înaltă se poate deschide, astfel permite ca vehiculul să fie reparat în timpul jocurilor de rol. Materialul lucios și de înaltă calitate se întreține ușor, utilajul poate fi ținut curat foarte ușor, curățarea jocului nu necesită mult timp. Tractorul Rolly Toys are un mecanism special de transmisie cu lanț care facilitează conducerea, chiar și pentru cei mai mici copii. Distanța dintre scaun, volan și pedale poate fi reglată în funcție de înălțimea copilului. Alături de confort, siguranța copilului este asigurată pe deplin asigurată prin ascunderea întregului sistem mecanic. Roțile sunt echipate cu anvelope interschimbabile, care permit tractorului să ruleze silențios în timpul utilizării. Roțile din față și din spate sunt, de asemenea, echipate cu aripi. Capacitate maximă a produsului este de 60 kg. Dimensiunile tractorului: 154,0 x 91,0 x 56,5 cm.

Rolly Toys este o companie germană care a apărut pe piață încă din 1938. Tractoarele și alte vehicule sunt fabricate cu o atenție deosebită la detalii, astfel micii agricultori să poată folosi vehiculele ca și cum ar fi reale. Combinarea celor mai noi tehnologii și materiale extrem de durabile oferă copilul echipamente complet funcționale de care se poate bucura pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?