Schleich: Stație mare de cercetare a dinozaurilor 41462

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Adânc în jungla amazoniană, o stație de cercetare ascunsă studiază ultimii dinozauri vii. Cercetătorul de dinozauri Maxx Colby are un punct de observație în apropiere pentru a observa acești giganți preistorici. Împreună cu frații săi Luis și Flynn, Maxx studiază obiceiurile alimentare ale unui Brachiosaurus. Oh nu! Un Velociraptor sălbatic este în libertate! Pot frații Colby să învingă prădătorul cu săgeata cu tranchilizant? Povestea este acum în mâinile copiilor... ce urmează?

Jucăria Schleich premiată, cu tematică dinozauri, setul de joacă Large Dino Research Station 4146, îi conduce pe copii către știință, aventură și povestiri fără limite. Setul de joacă include o figurină Velociraptor, o figurină Brachiosaurus, o stație mare de cercetare și zeci de accesorii de joacă captivante. Poate fi combinat cu seturi de joacă Schleich cu tematică Dinosaur (fiecare vândut separat) pentru a crea o lume uriașă a dinozaurilor.

Jucăriile cu dinozauri Schleich oferă povestiri nelimitate și joacă imaginativă. Figurinele Schleich sunt concepute pentru mâini mici, sunt grozave pentru dezvoltarea creativității și imaginației. Jucăria este fabricată dintr-un aliaj sigur, de înaltă calitate, cauciuc-plastic.
Jucăriile și seturile Schleich sunt concepute pentru a dura generații. Toate jucăriile lor respectă cele mai înalte standarde de siguranță naționale și internaționale.

Dimensiuni de ambalare: 39 x 24 x 11 cm

Accesorii: 1 Velociraptor, 1 Brachiosaurus, 1 cercetător (Maxx), 1 clădire, 1 panou de control, 5 elemente de gard, 1 poartă de intrare, 2 scări, 1 tun tranchilizant, 4 proiectile, 1 macara cu troliu cu cablu, 1 proiectil de tun, 1 satelit, 1 cameră de supraveghere, 1 telefon mobil, 1 laptop, 1 cuțit, 1 binoclu, 1 cutie de aluminiu, 1 momeală, 1 frunză de salcâm, 1 pălărie, 1 foaie de autocolante

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?