Sevi: Centru muzical cu 4 instrumente muzicale - lemn

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cu ajutorul centrului muzical Sevi, cei mici pot cunoaște lumea sunetelor. Cu culorile sale strălucitoare și grafica drăguță, masa invită copii să joace, și nu oricum: cei mici pot cânta pe 4 instrumente diferite (xilofon, tobă, cinele, guiro). În pachet, copii vor găsi 4 partituri cu care micii muzicieni pot face cunoștințe cu notele muzicale. Culorile notelor indică paginile individuale ale xilofonului, așa că după puțină practică, cei mici pot chiar să cânte melodii care încep cu Happy Birthday sau Brother John.

Merită să dezvoltați abilitățile muzicale de la o vârstă fragedă, iar centrul muzical poate fi accesoriul ideal în acest sens: cu ajutorul ei copii pot dezvolta abilitățile ritmice și melodice, precum și citirea muzicii.

Produsul este fabricat din lemn de înaltă calitate, făcându-l o alegere bună pentru familiile conștiente de mediu. Jucăria nu conține coloranți toxici, așa că chiar și cei mai tineri se pot juca cu ea în siguranță.

Dimensiuni de ambalare: 27 x 47 x 20 cm

Accesorii: 1 centru muzical cu 4 instrumente încorporate, 2 ciocane din lemn, 4 partituri.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Instrumente muzicale pentru copii din categoria

Produse populare Sevi din marca