Smart Games: Lumea Coralului - joc de logică magnetică, în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Scufundați în adâncuri pentru o aventură grozavă!

Mod de joc:
Elementele de joc magnetice trebuie așezate pe terenul de joc în așa fel încât să fie vizibile doar animalele din puzzle, iar atunci distracția poate începe. Cutia conține 48 de puzzle-uri de diferite dificultăți, astfel toată lumea poate găsi o provocare potrivită pentru nivelul său. Fiecare puzzle are exact o soluție.

Jocul este excelent pentru dezvoltarea gândirii logice în mod jucăuș.
Datorită dimensiunilor sale compacte și a magneților, poate fi jucat în timpul călătoriilor.

Timp mediu de joc: 10-30 minute

Tabla de joc magnetica, 4 elemente de joc magnetice, 48 de puzzle-uri.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?