Smoby: Bucătărie pentru copii Tefal Evolutive Grand Chef

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Bucătăria uriașă de la Smoby Tefal este visul fiecărui mic bucătar! Aceasta este o versiune nouă, mai modernă! Ceea ce o face să iasă în evidență pentru prima dată de alte produse similare este că poate fi ridicat de la picioarele sale, astfel încât să poată fi utilizat confortabil de la vârsta de 3 ani până la vârsta de 7-8 ani! Cu ridicarea picioarelor, blatul se ridică de la 51 la 59 cm, înălțimea totală se schimbă de la 101 la 109 cm! Există, de asemenea, o mică masă în partea laterală a blatului de bucătărie, în pachet veți găsi, de asemenea și un scaun micuț. Puteți aranja bucătăria cu un total de 43 de accesorii, veți găsi totul pentru gătit. Bucătăria este magică, poate fi folosită ca unul adevărat! În tigaia cu bule, apa începe să fiarbă atunci când o puneți pe plită, pastele set fierb în apă caldă (își schimbă culoarea). Feliile de pește se prăjesc în tigaie și morcovul poate fi feliat. Ușa cuptorului se poate deschide, și puteți solicita un cub de gheață la simpla atingere a unui buton de la distribuitorul instalat în frigider. După umplerea rezervorului de apă, puteți folosi chiar chiuveta cu apă reală. Bucătăria mică și modernă este dotat, de asemenea, cu espressor (cu capsulă, desigur) și cu hotă. Jocul funcționează cu 3 buc. baterii LR03 / AAA de 1,5 volți, care NU sunt incluse în pachet. Dimensiunile de bază ale bucătăriei: 134 cm lățime, măsuța are 44 cm, înălțime a blatului este 41 cm, iar înălțimea totală este de 101 cm.

Accesorii: Jucăria funcţionează cu baterii (LR03/AAA). Bateriile nu sunt incluse în ambalaj.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?