Smoby Cotoons: Căsuța cu chei - versiune electronică

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Căsuța sortator Smoby Cotoons cu efecte muzicale cu siguranță vă stârni interesul copiilor, iar în timp ce joacă poate dezvolta inteligența și abilitățile motorii fine. Jucăria pentru dezvoltarea abilităților conține 4 piese de diferite culori și forme, care pot fi stivuite în interiorul căsuței prin găurile potrivite. Când se introduce o formă, acesta începe să clipească și să redea un sunet. Feedbackul pozitiv, pe lângă faptul că ajută procesul de învățare, îi face pe cei mici fericiți. Jucăria poate fi dusă oriunde de copii, folosind mânerul de pe acoperiș. Jocul ajută pe cei mici să recunoască formele și să învețe culorile, rafinează coordonarea ochi-mână și dezvoltă gândirea pentru rezolvarea problemelor. Căsuța cu chei Smoby Cotoons funcționează cu 2 buc. baterii de tip LR44 / AG13 de 1,5 V, care sunt incluse în pachet.
Smoby este o cunoscută companie franceză care produce jucării pentru copii cu aspect și funcționalitate unice și de înaltă calitate. Jucăriile companiei lider pe piață sunt fabricate din plastic de calitate și sănătos, care respectă standardele europene de calitate. Jucăriile Smoby sunt fabricate din plastic rezistent și stabil, care sunt atât moi, cât și delicate, catifelate la atingere.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?