Smoby: Robin tricicletă pliabilă 2-în-1 - gri

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Tricicleta pliabilă 2 în 1 Smoby Robin oferă confort deplin copiilor. Este elegant și foarte practic. Acest vehicul 2 în 1 pentru copii, cu cadru metalic puternic, poate fi utilizat de la 6 luni până la vârstă preșcolară. În timp ce micuțul încă nu poate sta în siguranță și stabil, părintele îl poate folosi ca un cărucior confortabil, iar mai târziu cel mic îl poate conduce independent ca tricicletă. Confortul și siguranța sunt asigurate de suportul pentru picioare, spătar căptușit înclinat, copertină, dispozitiv de protecție anticădere și centura de siguranță. Datorită roților de calitate, nu alunecă și se rulează fără zgomot. Roata din față este echipat cu aripă, care protejează hainele celor mici, iar roata din spate (utilizată ca cărucior) poate fi frânată. O geantă pe brațul de împingere este o opțiune bună pentru părinți. Tricicleta Smoby Robin poate fi pliată cu o mișcare ușoară, astfel poate fi luată în excursii și vacanțe.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Biciclete fără pedale, triciclete din categoria

Produse populare Smoby din marca