Smoby: Teepee Evolutive cort cu dimensiuni reglabile

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Cortul Smoby Teepee Evolutive este un minunat cort de joacă conceput pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 8 ani. Pereții săi dubli și robuști sunt confecționați din plastic rezistent și sunt excelenți atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Filtrul UV protejează suprafața cortului de estomparea culorilor.
În interior, dimensiunile cortului sunt de lățime 127 cm, lungimea 121 cm, înălțimea de 159 cm. Pentru copii mai înalți și în aer liber, dimensiunile sunt de lățime 140 cm, lungime 147 cm și înălțimea poate fi reglată până la 184 cm. Părțile din plastic ale cortului pot fi asamblate rapid datorită pieselor elaborate de interblocare și șuruburilor mari din plastic. Cortul cântărește 13 kg și este ușor de curățat și transportat. Pereții cortului au deschideri cu design prin care curge aer proaspăt în zilele toride de vară. Intrarea practică de este acoperit de o perdea verde care poate fi curățată cu o cârpă umedă. Perdeaua încorporată are o fixare cu velcro, al cărei avantaj va fi apreciat de copii pe vreme de vânt sau în cazul întâlnirilor secrete. Interiorul cortului este echipat cu 2 cutii de depozitare mici în care pot fi ținute jucăriile preferate. Cortul de joacă va servi copii timp de ani de zile și va fi un colț sigur pentru copii. Creează o atmosferă naturală în camera copiilor.
Cu cortul Smoby, copii vor avea un joc incitant, vor ajuta la dezvoltarea abilităților de comunicare și vorbire. Cortul poate fi folosit pe tot parcursul anului. Designerii francezi au proiectat structura cortului pe baza unor adevărate corturi nativ americane.
Smoby este o cunoscută companie franceză care produce jucării pentru copii cu aspect și funcționalitate unice și de înaltă calitate. Jucăriile companiei lider pe piață sunt fabricate din plastic de calitate și sănătos, care respectă standardele europene de calitate. Jucăriile Smoby sunt fabricate din plastic rezistent și stabil, care sunt atât moi, cât și delicate, catifelate la atingere.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?