SpinForce Set pistă de curse cu lumini

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

SpinForce Set pistă de curse cu lumini oferă o experiență de curse specială și uluitoare pentru băieți! Dacă pista este construită, mașinuțele sunt încărcate și telecomanda este pornită, poată să înceapă cursa! Mașinuțele pot circula înainte și înapoi. Iluminatul poate fi schimbat cu ajutorul telecomenzii. Jucați în cameră întunecată și joaca cu pista minunată cu lumini va fi cu siguranță memorabilă! Piesa interesantă are, de asemenea, secțiuni interesante și 3 bucle. Structura pistei depinde doar de imaginația ta! Lungimea pistei: 436 cm.

Accesorii: Pista lungă de peste 4 metri are secțiuni cu adevărat interesante și 3 bucle! Folosește creativitatea și creează diferite structuri. Setul este alcătuit din 50 de piese și include o mașinuță controlată de la distanță.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?