Steffi Love: Păpușă Steffi cu păpușă surpriză nou-născut

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

În setul de joacă Steffi Love cu păpușă surpriză nou-născut, Steffi așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului ei. Va fi băiat sau fată? Poate gemeni? Orice ar fi, Steffi s-a pregătit pentru sosirea micuțului: și-a cumpărat zornăitoare, biberoane, suzete și multe altele pentru ca nou-născutul să aibă toate cele necesare.
Pachetul conține 11 accesorii. Culoarea și modelul hainelor păpușii Steffi poate diferi de cele prezentate în imagine.
Jocul creează oportunitate pentru jocuri de rol, timp în care dezvoltă abilitățile de comunicare, imaginația și fantezia copiilor. Cu setul, fetițele pot învăța multe despre responsabilitate, dragoste, independență și grijă.

Dimensiuni de ambalare: 33 x 12 x 6 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.
Produse populare similare – pe astea le cauţi?