SuperThings: Supereroi în vehicul de box - set de joacă

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

SuperThings este un serial animat popular în care obiectele de zi cu zi prind viață și devin supereroi sau răufăcători. Aventurile micilor eroi de acțiune au loc în Kazoom City, unde ai nevoie nu numai de obiecte animate, ci și de vehicule cool - și nu în ultimul rând eficiente.

Cu setul de joacă Supereroi în vehicul de cactus, copii se pot îmbogăți cu o figurină Kazoom Kid și 3 SuperThings exclusive. Împingând înainte vehiculul principal inclus în set, se va activa rola de zdrobire care imit mănuși de box, astfel copii vor putea lupta eroic împotriva răufăcătorilor. Jet Pack-ul din spatele vehiculului principal poate fi tras, permițând super-obiectului mic să atace inamicul; iar prin apăsarea celor 2 atașuri care pot fi atașate lateral, pot trage discuri, astfel echipa poate surprinde adversarii și prelua controlul orașului.

Elementele mobile ale setului invită copii la joacă, care își pot îmbunătăți comunicarea, imaginația și fantezia rejucând scenele preferate sau inventând propriile povești.

Seturi și figurine suplimentare Magicbox SuperThings sunt disponibile în magazinul nostru online (pot fi achiziționate separat, disponibilitatea poate varia), astfel micii fani pot aduna întreaga echipă.

Dimensiuni de ambalare: 24 x 25 x 7 cm

Accesorii: 1 vehicul de box, 1 figurină Kazoom Kid exclusivă, 3 figurine SuperThings exclusive, 2 atașuri, 1 jet-pack.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?