Sycomore: Set pentru decorarea ouălor-unicorn

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Când se apropie paștele, băieții învață o poezie pentru stropit, iar fetele decorează ouă... pentru că recompensa este un ou colorat decorat în schimbul unor poezii recitate frumos. Cu acest set de decorare a ouălor, copiii pot decora 8 oua cu modele și elemente decorative pictate după bunul plac. Mai mult, le pot transforma chiar în unicorni stilați cu ajutorul genelor și coarnelor autoadezive.

Tot ce trebuie să facă copii este să aplică elementele decorative pe ouă după cum doresc. Lucrările finalizate pot fi folosite ca decorațiuni pentru cameră cu ajutorul agățătoarelor.

Dimensiuni de ambalare: 18,5 x 26 x 5 cm

Vopsele, pensule, mărgele decorative, flori decorative, coarne aurii, agățătoare, suport, gene autoadezive și alte accesorii.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Decorare, pictură pe sticlă din categoria