Syma X11C 2.4G Quadcopter cu cameră HD - diferite culori

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Încearcă cum e să fi un pilot adevărat cu quadcopterul cu telecomandă Syma X11C 2.4G, de culoare albă! Zboară în camera ta timp de până la 5 minute! Mulţumită telecomenzii de 2,4 GHz cu 4 canale şi sistemului încorporat de giroscop cu 6 axe, poate fi controlat cu uşurinţă, este un joc ideal şi pentru începători. După puţină exersare vei fi capabil de o schimbare de direcţie de 360 de grade! Cu camera HD încorporat poţi realiza fotografii şi înregistrări! Quadcopterul se ridică în aer cu ajutorul acumulatorului încorporat 3,7V 250mAh LI-Poly. Acumulatorul poate fi încărcat în circa 70 de minute prin cablu USB. Telecomanda funcţionează cu 4 buc. baterii tip AA, care nu sunt incluse în abonament. Quadcopterul poate fi utilizat în aer liber doar pe vreme fără vând sau cu adiere uşoare. Dimensiunile: 15 x 15 x 4 cm. Dimensiuni de ambalare: 36 x 20 x 9 cm.

Produsul poate fi disponibil în următoarele culori: alb, roşu, negru
Preţul afişat se referă la 1 singur produs, care este expediat în versiune aleatorie.

Accesorii: 1 buc. quadcopter, 1 buc. telecomandă, 1 buc. instrucţiuni de utilizare, 1 buc. cablu USB, 1 buc. 1 buc. cititor de carduri microSD, 1 buc. Card de microSD de 4 GB, 2 pale de rotor albe de rezervă, 2 pale de rotor negre de rezervă

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?