Tech Deck - VS. - diferite

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Stăpânește strada cu noul pachet duo Versus Series de la Tech Deck. Întreaga lume este skate park-ul tău, cu obstacole adevărate de pe străzi, peste care poți trece. Fiecare pachet duo din Seria Versus include două plăci complete și asamblate, o secție de stradă pentru a începe distracția freestyle imediat și cărți de provocare de colectat pentru a lupta cu alți skateboarderi! Tech Deck Versus permite să începi în miniatură și să navighezi pe un mini skateboard oficial cu grafică autentică de la producători reali de skateboard! Apoi, treci la un nou nivel și creează niște trasee de stradă pline de provocări! Aruncă un ollie, alunecă de-a lungul unui pervaz sau pisează pe o balustradă și fă u salt extrem la final! Folosește cărți de provocare pentru a prezenta diferite trucuri de fingerboard și concurează cu prietenii. Trageți o carte și oricine poate finaliza trucul la rândul său câștigă! Seria Tech Deck Versus are tot ce ai nevoie pentru a exersa și a concura cu alții. Plăcile și kiturile de rampă Tech Deck sunt concepute pentru copii cu vârsta peste 6 ani, și pentru pasionații de skateboarding. Dacă dorești o grafică reală de la producători reali de skateboard-uri, Tech Deck este soluția!

Prețul afișat se referă la 1 bucată, care este livrat în varianta aleatorie.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?

Produse populare Figurine de acţiuni din categoria

Produse populare TechDeck din marca