Terraforming Mars joc de societate în lb. maghiară - extensie Hellas & Elysium

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Hellas & Elysium este prima extensie a jocului de societate Terraforming Mars, care include o tablă de joc cu două feţe, pe care sunt vizibile teritoriile necunoscute până în prezent a planetei Marte.

Hellas: Ne introduce în tărâmul cr4unt al colțului sudic a planetei Marte și în uriașul crater Hellas de 7 hexuri. Un nou bonus de construcție va apărea pe această hartă sub formă de căldură.
Elysium: Înfățișează cealaltă parte a ecuatorului lui Marte, cu bazine vaste pentru oceanele din nord. Aici se ridică cel mai înalt vârf al sistemului nostru solar, Olympus Mons, la o altitudine de 21.283 de metri. Dacă ocupi zona de munte, poți trage trei cărți gratuit.

Nu poate fi jucat singur, doar cu jocul de bază Terraforming Mars!

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?