Terraforming Mars joc de societate în lb. maghiară - extensie Venus Next

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Venus Next este a doua extensie pentru jocul de societate Terraforming Mars, în care jucătorii trebuie să construiască orașe plutitoare și să facă atmosfera respirabilă pe planeta Venus.

Venus este poate cea mai mortală planetă din sistemul nostru solar... dar încă are un potențial promițător! Între norii corozivi, departe de căldura arzătoare a suprafeței, oamenii au început să se colonizeze și să teraformeze. Imperiul companiei tale își poate câștiga acum o reputație serioasă prin construirea de orașe plutitoare, reducerea efectului de seră, neutralizarea razelor puternice și revitalizarea planetei! Doar cei mai buni se pot ocupa de aceste două sarcini amploare în același timp. Ești printre ei? Dovedește-o!

Cu Venus Next puteți începe să terraformați planeta Venus și să construiți noi orașe în sistemul solar interior. Această extensie cuprinde noi carduri de proiect, noi imperii de companie și un premiu Venus.

Nu poate fi jucat singur, doar cu jocul de bază Terraforming Mars!

Accesorii: 49 de cărți de proiect, 5 cărți de Imperiu de companie, 1 cartonaș de reper, 1 cartonaș de premiu, 1 tablă Venus, 1 marcator, broșură de reguli.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?