Teksta câine robot - generaţia a 5-a

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Dacă întotdeauna ai dori un câine, acum a sosit momentul să obţii unul cu adevărat trendy, cu câinele robot Teksta de generaţia a 5-a, care se comportă la fel ca un animale de companie, dar acesta cu siguranţă va fi admirat de toată lumea. Câinele robot interactiv poate executa aproape tot ce ştie un câine adevărat! Şede, plimbă, se opreşte la comenzi, în plus face salt în spate, dacă aşa doreşti. Cum se sting luminile, câinele doarme şi el, să nu deranjeze somnul, dar în cursul zilei începe să plângă dacă nu petreci timpul cu el. Pretinde atenţie, la fel ca animalele adevărate. Câinele robot Teksta răspunde în mod potrivit atât la sunet, cât şi la semne şi atingeri, iar culoarea ochilor semnalează starea de spirit actual. Astfel din culoarea ochilor poţi vedea de la distanţă dacă este trist, sau poate chiar fericit. Deşi este un câine robot, trebuie să hrăneşti. Cu osul care luminează poţi încărca cu energie, după care puteţi continua joaca şi distracţia, Câinele interactiv este alegerea ideală dacă vrei să surprinzi copilaşul cu un cadou cu adevărat superb, în plus cu ajutorul acestuia poţi afla, dacă este pregătit pentru îngrijirea unul animal de companie. În plus, jocul ajută la dezvoltarea abilităţilor motorii fine, comunicarea şi nu în ultimul rând provoacă la mişcare. Câinele poate fi programat cu ajutorul iPad 7.1 sau mai nou, sau tabletei Android 3.0 sau mai nou. Câinele robot funcţionează cu 4 baterii tip AA şi cu 3 baterii tip AG13. Bateriile necesare pentru funcţionare nu sunt incluse în pachet. Dimensiuni de ambalare: 26 x 22 x 18 cm.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?