The Crew: În căutarea celei de-a noua planete- joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

The Crew: În căutarea celei se-a noua planete este un joc de societate de strategie ușor de învățat, recomandat de la vârsta de 10 ani. Jucătorii sunt astronauți care participă la o misiune spațială cu rezultate incerte. Oare sunt adevărate zvonurile despre planete necunoscute? Veți afla pe parcursul jocului... În timpul călătoriei pline de evenimente, jucătorii pot lua parte la mai mult de 50 de misiuni interesante și pot câștiga numai dacă toți jucătorii finalizează cu succes sarcinile. Comunicarea în cadrul echipei este esențială pentru depășirea diverselor provocări, dar în spațiu torul poate fi mai dificilă decât se aștepta! Jocul devine mai greu cu fiecare misiune. În timpul misiunilor nu contează cantitatea de trucuri folosite, ci utilizarea trucurilor potrivite la momentul potrivit.
Durata medie de joc: 20 de minute

Jocul a fost nominalizat la Jocul anului în 2019 (BGG) și a primit mai multe premii și nominalizări în 2019 și 2020.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?