Tiny Towns - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Suprafața de teren este mică, proviziile sunt rare, așa că trebuie să profiți de orice ocazie ca viitor primar și nu poți spune nu nici unei materii prime! Planifică și construiește cât mai inteligent satul în continuă creștere și nu lăsa materialele de construcție inutile să acopere străzile!

Animalele pădurii s-au adunat și au început să se consulte. „Trebuie să înființăm un sat!” - a pronunțat sugestia. „Da, ne va proteja de prădători!” - i-a venit aprobarea. „Dar cine să fie primarul?”. Întrebarea a aruncat o tăcere profundă peste mulțimea gălăgioasă. Ochi minuscule s-au măsurat între ele, toată lumea s-a uitat să vadă cine va fi curajos sau prost care va asuma această sarcină glorioasă, dar dificilă. "Eu voi!" - au spus mai mulți. Te-ai uitat cu ochi pătrunzători la rivalii tăi, care nu au vrut să renunțe la post la fel de mult ca și tine. „Să fie cel mai bun arhitect!” - a venit noua propunere de undeva în mulțime. Și competiția a început cu asta.

Timp mediu de joc: 45-60 minute

Accesorii: 6 indicatoare de oraș, 25 cartonașe de construcție, 15 cartonașe de monumente, 15 cartonașe de materii prime, 125 clădiri (lemn), 6 monumente (lemn), 1 ciocan de lemn, 90 materii prime (lemn), 1 bloc de punctaj, reguli.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?