Tussie Mussie - joc de societate în lb. maghiară

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Tussie-Mussie se bazează pe moda victoriană care a dat sens florilor care au fost schimbate între prieteni și iubiți. Acest micro-joc cu 18 cărți se joacă în trei runde. Jucătorii se uită la primele două cărți ale pachetului și le oferă adversarului una cu fața în sus și una cu fața în jos. Adversarul ia unul și îl lasă pe celălalt jucătorului activ. Runda se termină când fiecare jucător are patru cărți, moment în care scorurile sunt numărate. După trei runde, cel mai mare scor câștigă!
Acest joc de cărți ușor de învățat este recomandat copiilor de la 8 ani. Modalitatea de joc se bazează în mare măsură pe mecanismele de strângere, riscare și extragere de cărți. Jocul necesită cunoștințe minime de engleză.

Jocul de societate Tussie Mussie a fost nominalizat la Golden Geek Awards în 2019 la categoria cel mai bun joc de cărți.

Timp de joacă: 20-40 minute

Dimensiuni de ambalare: 11 x 4 x 15 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?