Vânător de fantome - joc de societate în lb. maghiară, ediţie nouă

Temporar nu e disponibil

Nu poţi pune produsul în coş, deorece momentan nu se află în stoc. Vizitează-ne din nou peste câteva zile, sau alege din produsele noastre similare – derulaţi şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Distracție cu spirite şi fantome care te vor ține treaz, încearcă dacă îndrăznești! Aduce craniul la viață și încarcă arma, deoarece fantomele vor ocupa camera. Craniul se învârte în jur-împrejur și se uită în toate direcţiile în timp ce proiectează fantome urâte pe perete. Fantomele vor apărea doar pentru momente, așa că trebuie să încerci să le vânezi cât mai repede și cât mai precis posibil, ca să fi vânător de fantome! Jocul este făcut mai înfricoșător de strigătele înspăimântătoare! Jocul dezvoltă excelent memoria, stimulând jucătorii să gândească și să memoreze. Craniul funcţionează cu 4 buc. baterii de tip AA, pistolul necesită 3 buc. baterii de tip AAA, iar pachetul nu conține bateriile.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?