Wader: Primul meu set educativ - 3-în-1

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Acest set include trei instrumente pentru dezvoltarea abilităților, fiecare dintre ele dezvoltă abilități diferite ale copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani. Setul include un cub sortator de forme, un turn educațional și un puzzle special de domino.
Cubul de sortator este format din 6 laturi de culori diferite cu găuri în diferite forme: cerc, triunghi, romb, cruce, pentagon și stea. Desigur, în set sunt incluse și piesele corespunzătoare, care pot fi ajustate prin aceste găuri. Aranjarea pereților și joaca cu produsul încurajează copilului să multe dintre simțurile sale și mâinile, dezvoltând astfel dexteritatea și logica.
Turnul colorat alcătuit din opt pahare oferă posibilitatea de joacă creativă și inteligentă, deoarece cei mici așeza paharele unul peste altul, sau unul în celălalt. În timpul construcției, copilul învață să recunoască culorile, să distingă dimensiunea obiectelor, iar jocul îmbunătățește coordonarea și precizia mișcărilor.
Al treilea instrument este un puzzle special de domino. Cele patru forme viu colorate au un design convex pe o parte și o gaură corespunzătoare pe cealaltă. Este datoria copilului să manipuleze toate cele patru elemente pentru a se potrivi corect formele în găuri. În acest joc, antrenează gândirea logică, concentrarea și memoria, precum și abilitățile motorii fine.

Jucăria este realizată din plastic durabil și de înaltă calitate.
Dimensiuni de ambalare: 12 x 30 x 25 cm

Accesorii: cub sortator, turn, puzzle special de domino.

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?