Zoobles: Multi Pack - Studio de dans cu 3 figurine

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Devino centrul atenției cu Setul de Joacă Zoobles Multipack! Acest set de joacă Z-tastic include Trioul exclusiv Diva Ballerina și se transformă dintr-o cutie de depozitare într-un set de studio de dans pentru figurinele tale Zoobles! Scoate capacul și descoperă două figurine adorabile, exclusive, Zoobles Animals și un Zoobles Z-Girl exclusivă pe care nu o vei găsi altundeva! Răstoarnă cutia, instalează fundalul tematic și bucură-te de un spațiu de joacă. Capacul cutiei devine intrarea perfectă pentru a-ți face apariția precum o divă - rostogolește și transformă Zoobles pe scenă! Fiecare personaj este la început o bilă colorată care se transformă într-un animal foarte adorabil atunci când o rostogolești peste punctul de metal de cutie! Mai mult, transformă-ți personajul Z-Girl dintr-un animal într-o Z-Girl la modă apăsând pe capul figurinei! Apasă în jos pentru a readuce personajele în forma de bilă, apoi rostogolește-le din nou pe scena studioului pentru a le transform de câte ori vrei! Atunci când nu te joci, Setul de Joacă Multipack poate fi folosit pentru a depozita până la 10 Zoobles. Mânerul te ajută să iei colecția cu tine pentru a te mândri cu ea! Adaugă toate Animalele Zoobles și Z-Girlz Zoobles la colecția ta (fiecare este vândută separat) și extinde minunata lume Zoobles! Figurinele de jucărie Zoobles sunt cadoul perfect pentru fetițe cu vârsta de cel puțin 5 ani. Treci pe la studioul de dans Zoobles și joacă-te cu Setul de Joacă Zoobles Multipack!
Dimensiunile produsului: 20 x 7 x 16 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?