Zoobles: Set de 2 animăluțe cu habitat - Sweet Unicorn și Spooky Tiger

Produsul nu mai este disponibil

Ne pare rău, dar nu mai comercializăm acest produs. Probabil că nu se mai produce, astfel încât nici serviciul nostru cu clienţii nu poate furniza mai multe informaţii. Mai bine alege din oferta noastră următoare – derulează şi mai jos!

Descrierea produsului şi alte informaţii

Zoobles își iubesc opusul! Aceste Animale Zoobles sunt cele mai bune prietene și cel mai simpatic duo opus, precum drăguț și înfricoșător, foc și gheață și multe alte combinații. Setul cu 2 Zoobles și Happitat conține două caractere Zoobles Animal cu tematici opuse, două Happitat-uri potrivite cu fundal tematic și o listă pentru a ține ușor evidența colecției tale de Opuși Obsedați. Fiecare Zoobles Animal este la început o bilă colorată care se transformă într-un animal foarte adorabil atunci când o rostogolești pe Happital-ul corespunzător. Pentru a activa transformarea uimitoare a figurinei, pur și simplu rostogolește bila peste punctul de metal de pe Happitat și vei afla care este Animalul tău Zoobles! Este foarte distractiv! Apasă în jos pentru a readuce personajul în forma de bilă, apoi rostogolește-o din nou și transformă bila în animal de câte ori vrei! Fiecare jucărie Zoobles Animal pentru copii are modele și detalii în culori vibrante și fiecare pereche de Opuși Obsedați este în contrast perfect. Descoperă personaje precum un unicorn drăguț, un tigru înfricoșător, un urs polar rece, un fluture în culorile curcubeului și multe altele! Fundalul Happitat se potrivește cu stilul fiecărui animal și este cadrul perfect pentru poveștile din timpul jocului. Leagă între ele mai multe Happitat-uri pentru a obține fundalul Opușilor Obsedați! Ai patru perechi de colecționat și opt Animale Zoobles Opuși Obsedați (2 pachete, fiecare vândut separat) iar cu ajutorul lor îți poți mări frumoasa lume Zoobles! Figurinele de jucărie Zoobles sunt cadoul perfect pentru fetițe cu vârsta de cel puțin 5 ani. Ia acasă Setul 2 Zoobles și Happitat și pregătește-te pentru transformare! Două lumi, o singură inimă!
Dimensiuni de ambalare: 20 x 7 x 28 cm

Informaţii despre cumpărare

În primul rând: să ne tutuim! Din moment ce internetul este, şi aşa, o lume informală, poate e mai simplu, pentru amândoi, aşa!

Poţi plăti, la sfârşitul comenzii cu card bancar sau la preluarea coletului în numerar, curierului.

Când ai terminat de navigat şi ai pus deja produsele în coş, fă clic în dreapta, sus, pe cuvântul "La Casă". După ce ţi-ai verificat coşul, ţi-ai trecut datele şi ai ales modalitatea de preluare şi de plată, poţi scrie codul cuponului de reducere, şi, pe deasupra, te vom surprinde şi cu câteva acţiuni promoţionale speciale, personalizate. Pe ultima pagină înainte de a apăsa butonul "Finalizarea comenzii!", vei vedea, într-o pagină de rezumat, toate costurile.

  • Adresa Serviciului cu clienţii: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3.




Produse populare similare – pe astea le cauţi?